Кияни тренуються та дізнаються про суперників

Кияни тренуються та дізнаються про суперників

Жага та азарт – такими словами можна охарактеризувати перше заняття другого дня тренувального збору в Туреччині. Вранці, переважно, була робота з м’ячем і тут динамівці продемонстрували себе в усій красі.

Напередодні заняття кияни стали свідками цікавих подій. На тренуванні гравці “Аустрії” відпрацьовували виходи чотирьох нападників на двох оборонців. Віртуоз Джалмінья до того довів своїми фінтами голкіпера, що той не витримав і сказав усе, що про нього думає. Веселощам та радощам не було меж…

Розпочалось тренування з розминки. Згодом нетривалий, але емоційний спаринг. “Покер” Алієва приніс перемогу “Жовтим” (у “Синіх” відзначився Міу). Відмітимо, що ніхто не беріг ніг, усі працювали на повну силу. Уміло керували подіями на полі наставники динамівців. Дем’яненко, Зуєв та Михайличенко своїми порадами “заряджали” хлопців на боротьбу, а в разі помилок підказували.

По завершенню спарингу гравці відпрацьовували удари по воротам. Після одного з промахів Боднара м’яч ледве не зламав хвіртку, через яку входять на поле. Отримавши свою долю “компліментів”, Ласло більше такого собі не дозволяв.

За індивідуальним графіком займались Шацьких та Дмитрулін, а Каддурі, Саблич і Чернат “намотували” кілометри навколо смагардового.

Сьогодні ввечері відбудеться ще одне тренування. Набув остаточного вигляду розклад товариських ігор “Динамо”:

19 січня – «Ден Хааг» (Голландія)

23 січня – «Ротор» (Росія)

27 січня – «Динамо» (Бухарест, Румунія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер