Динамівці U-11 повернулися з перемогою з Ніжина!

Динамівці U-11 повернулися з перемогою з Ніжина!

Серед 12-ти регіональних команд, поділених на дві групи, наші юні футболісти переграли майже всіх суперників, лише одного разу зігравши внічию, й із першого місця вийшли до фіналу, в якому також не залишили шансів своєму опоненту. Детальніше про гру своїх підопічних розповів їхній наставник Валерій Краснощок:

- Наша команда на турнірі була представлена ​​другим складом, грали за міні-футбольними правилами у форматі 5+1. В одній групі з нами змагалися чернігівська «Десна», ніжинський «Лідер», команда з Конотопа, яка називає себе філією «Шахтаря», команда з районного центру Глухова, з якими ми якраз і зіграли внічию 3:3 (відзначимо, що вони привезли хлопців на рік старших). Була також команда з Прилук. Конотоп ми переграли з рахунком 5:0, Прилуки – 3:0, Ніжин – 5:0.

У фіналі ми зустрілися з «Барсою» із Сум, яка також посіла перше місце у своїй підгрупі. У підсумку, перемогли 3:1 та виграли турнір.

Також наші футболісти були відзначені індивідуальними нагородами. Найкращим воротарем змагань став Антон Кравченко, а найкращим гравцем усього турніру було визнано Захара Добровольського.

Загалом, наша перевага була відчутною, в плані технічної майстерності ми були сильнішими за всіх інших, тому вважаю результат закономірним.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер