Динамівці поїхали до збірної України

Динамівці поїхали до збірної України

Сьогодні вранці з готелю «Westin La Quinta» виїхала ще одна група гравців «Динамо». Шість футболістів – воротар Олександр Шовковський, захисники Тарас Михалик, Андрій Несмачний, півзахисники Олександр Алієв, Сергій Кравченко, а також нападник Артем Мілевський – вирушили на Кіпр, де приєднаються до національної збірної України. Нагадаємо, що команда Олексія Михайличенка 10-11 лютого візьме участь у міжнародному турнірі на призи Федерації футболу Кіпру. Суперником нашої команди 10-го лютого виступить збірна Словаччини, а наступного дня, залежно від результату матчу із словаками, «жовто-синім» протистоятиме хтось із пари Кіпр – Сербія.

Свій коментар перед від'їздом збірників дав півзахисник «Динамо» і збірної України Сергій Кравченко.

- Певної домовленості з Олексієм Михайличенком, скільки матчів ми зіграємо на Кіпрі, не було. Гадаю, кожен матиме можливість зіграти по одному матчу, оскільки на збір викликано 24 футболісти. На нашій підготовці до поєдинків Кубка УЄФА і чемпіонату України, гадаю, ця відсутність не позначиться, оскільки там ми також тренуватимемося, і будемо мати ігрову практику – поєдинок із збірною Словаччини. Вже наступного дня заплановано наше повернення до Марбельї, де будемо продовжувати підготовку вже в розташуванні «Динамо».

Також до збірної Фінляндії поїхав півзахисник Роман Єременко. 11-го лютого «Суомі» доведеться зіграти товариський матч з Португалією, який відбудеться у Фаро. Відзначимо, що збірна Фінляндії цього місяця вже зіграла один товариський матч, програвши на виїзді японцям з рахунком 1:5. Як сказав у розмові з кореспондентом Інформвідділу фінський півзахисник «Динамо», цьому результату не варто приділяти особливої уваги, оскільки команда провела цей поєдинок резервним складом, а основні футболісти гратимуть саме проти португальців.

Таким чином, загалом з Іспанії до розташування збірних вирушило 12 футболістів. Перед сьогоднішнім спарингом із чеською «Спартою» у розпорядженні Юрія Сьоміна залишилося 16 футболістів. Напевно, всі вони отримають шанс проявити себе в поєдинку з чеським суперклубом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер