Динамівці в «молодіжці» відзначились двома хет-триками

Динамівці в «молодіжці» відзначились двома хет-триками

Сьогодні в рамках підготовки до Євро-2011 молодіжна збірна України в Києві проведе товариський поєдинок проти голландських одноліток. А напередодні підопічні Павла Яковенка зіграли тренувальний матч з київським «Арсеналом». Столична команда виступала дублюючим складом, підсиленим кількома футболістами основи. Але це не завадило нашим «збірникам» розгромити суперника з рахунком 8:1. Склад же української «молодіжки» сміливо можна назвати експериментальним, адже її наставник тільки розпочинає визначатися з гравцями, на яких він серйозно буде розраховувати під час офіційних матчів.

Відзначимо, що в поєдинку проти «канонірів» весь матч відіграли четверо динамівців: Андрій Фартушняк, Микола Морозюк, Роман Зозуля та Андрій Ярмоленко. Приємно, що всі вони взяли участь у підсумковій більш ніж упевненій перемозі своєї команди. Ярмоленко і Зозуля по три рази відзначилися у воротах суперника, забивши на двох шість м'ячів, а високу марку динамівської школи підтримав Микола Морозюк, який тричі забезпечував партнерів голевими передачами. Не підвів і Андрій Фартушняк – динамівець разом з іншими захисниками команди значно полегшив роботу воротарям Денису Сидоренку і Андрію Радю, який вийшов на заміну після перерви.

Україна (U-21) − «Арсенал» − 8:1

Україна (U-21): Сидоренко (Радь, 46), Чеснаков, Микицей, Давидов, Федорчук, Бідловський, Фартушняк, Морозюк, Ярмоленко, Зозуля, Антипов.

Голи: Ярмоленко (3, 37, 43), Зозуля (9, 23, 54), Бідловський (17), Антипов (71) − Рибальченко (69).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер