Динамівці в молодіжній збірній

Динамівці в молодіжній збірній

Молодіжна збірна України провела п’ятий матч відбірного турніру чемпіонату Європи, який відбудеться в 2009 році. Суперником наших хлопців виступили футболісти Ліхтенштейна.

Проблем із опонентом в українців не виникло. На 45-й і 65-й хвилині відзначився Олексій Антонов із «Металіста», а крапку поставив півзахисник «Шахтаря» Володимир Прийомов. Підсумковий результат – 3:1 на користь збірної України.

Увесь матч у складі команди Олексія Михайличенка провели захисники Олег Допілка і Віталій Мандзюк. Орендований у «Дніпро» Микола Морозюк також почав матч із стартових хвилин, але був замінений на 77-й хвилині. Динамівець Денис Олейник, який виступає на правах оренди в «Нафтовику», вийшов на заміну на 90-й хвилині матчу.

Склад молодіжної збірної України: Шуст, Допілка, Мандзюк, Чижов, М.Пашаєв, Морозюк (Ярошенко, 77), Степаненко, Льопа, Кравченко (Олейник, 90), Прийомов, Антонов.
Голи: Хаслер (75) - Антонов (45), Антонов (66), Прийомов (90+3).

Українці зараз посідають третє місце в групі, маючи однакову кількість очок із збірною Туреччини (але турки провели на два матчі менше) і на один пункт відстаючи від збірної Чехії (чехи провели на один матч менше). Нагадаємо, що за регламентом відбірного турніру переможці десяти відбірних груп і чотири команди, які мають кращі показники серед команд, які посіли другі місця, розіграють сім путівок до фінального турніру.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер