Динамівці в національних збірних

Динамівці в національних збірних

Іспанія - Україна - 2:1.

У стартовому складі керманич нашої команди Леонід Буряк випустив чотирьох динамівців - Олександра Шовковського, Сергія Федорова, Андрія Несмачного і Юрія Дмитруліна. На 52-й хвилині "колонія" біло-блакитних збільшилася - втомившогося Андрія Вороніна замінив Олег Гусєв. А через дванадцять хвилин замість Дмитруліна на поле вийшов Генадій Зубов.

Усі динамівці на високому рівні провели зустріч, а голкіпер Шовковський парирував пенальті від Фернандо Торреса. У складі збірної України єдиний м'яч на рахунку Андрія Шевченко.

Поразка від іспанців - головних конкурентів за друге місце у 5-й відбірній групі, залишила нашу команду останніх шансів кваліфікуватися на фінальну частину чемпіонату Європи. У цьому році (в жовтні) збірній України залишилось провести ще один товариський матч - з македонцями.


Сербія і Чорногорія - Італія - 1:1.

На гол Ф.Індзагі на 22-й хвилині господарі відповіли точним ударом Іліча за вісім хвилин до закінчення зустрічі. Горан Гавранчич провів на полі весь матч. Нічия не залишила сербам жодних шансів поборотися за вихід з групи.


Андорра - Болгарія – 0:2.

Два швидких м'яча Бербатова на 10-й і 23-й хвилинах розставили усі крапки над "і". Третій гол на рахунку Христова, який точним ударом на 58-й завершив розгром "карликів". Георгій Пеєв вийшов на поле у стартовому складі і був замінений на 63-й хвилині. Болгари достроково посіли перше місце у групі і замовляють квитки до Португалії.


Данія - Румунія - 2:2.

Румун Флорин Чернат, який пропустив суботній матч з люксембуржцями, у принциповому двобої зі скандинавами вийшов на заміну на 70-й хвилині. Команди встигли обмінятися забитими м'ячами і додали до очкового доробку по одному пункту. Ситуація у 2-й відбірній групі виглядає однією із найзаплутаніших, а доля команди Флорина Черната відтепер залежатиме від результатів жовтневих зустрічей основних конкурентів.


Йєрко Лєко через перебір "жовтих" карток матч з бельгійцями пропускав, а його партнери поступилися "червоним дияволам" 1:2. Відтепер, щоб потрапити до плей-офф хорватам необхідно у останньому турі вдома перемогти збірну Болгарії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер