Динамівці у національних збірних

Динамівці у національних збірних

Україна – Північна Ірландія – 0:0.

У матчі з британцями керманич нашої збірної задіяв шістьох динамівців. У стартовому складі вийшли Олександр Шовковський, Сергій Федоров, Андрій Несмачний і Андрій Гусин. На 17-й хвилині через травму поле залишив півоборонець Гусин. Його замінив Олег Гусєв. За 18 хвилин до фінального свистка замість Сергія Реброва на поле донецького стадіону “Шахтар” вийшов Мелащенко. Олександр вдало увійшов у гру, але не використав серію вигідних моментів для взяття воріт.

Україна: Шовковський, Лужний - кап, Федоров, Тимощук, Несмачний, Горшков, Ребров (Мелащенко, 72), Гусин (Гусєв, 17), Зубов, Воронін, Воробей.


Андорра – Хорватія – 0:3.

Півоборонець хорватів Йєрко Лєко вийшов на поле у стартовому складі (відіграв перші 45 хвилин), зробивши вагомий внесок у переконливу перемогу своєї команди. Щоправда, відзначитись йому у воротах суперників так і не вдалося. Голи на рахунку Н.Ковача, Шимуніча і Россо.

Болгарія – Естонія – 2:0.

Георгій Пеєв, зігравши після важкої травми лише один матч за “Динамо-2”, вийшов на поле на 71-й хвилині замість Димітрова. До цього часу болгари, зусиллями М.Петрова і Бербатова, вже встигли двічі засмутити воротаря прибалтів.

Румунія – Люксембург – 4:0.

Флорин Чернат увесь матч просидів на лаві запасних, а його співвітчизники в досить познущалися над безпорадними люксембуржцями. Голи на рахунку Муту, Панку, Гані і Брату.


Збірна Сербії і Чорногорії, кольори якої відправився захищати Горан Гавранчич, цього уїк-енду відпочиває, готуючись до відповідального матчу в середу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер