Динамівці у відпустці: українці – за кордоном, легіонери – вдома

Динамівці у відпустці: українці – за кордоном, легіонери – вдома

Минули останні футбольні баталії в 2010 році, футболісти роз’їхалися відпочивати та набиратися сил для нових перемог. Цього року географія відпустки динамівців різноманітна. Одні віддали перевагу морю та теплим країнам, інші вирішили відпочивати в себе на батьківщині.

Екзотичну країну обрав Андрій Ярмоленко – він у ці дні ніжиться на пляжах Домініканської республіки:

- Відпочиваю з дівчиною та друзями, – розповів Андрій. – Два роки тому ми літали до цієї країни разом із Ромою Зозулею, мені там дуже сподобалося. Тому вирішила провести в Домінікані ще одну відпустку. Тут є усе, що потрібно для відпочинку – сонце, пляж, блискучі умови. До цього кілька днів провів удома, в Чернігові, разом із батьками.

Із рідними та друзями вирушив до ОАЕ Євген Хачеріді. Ще далі – на островах Мальдів – проводить із сім’єю вільні дні Олександр Шовковський. У теплих водах Індійського океану створені всі умови для улюбленого хобі воротаря – дайвінгу.

Віддали перевагу рідним країнам перед спекотними курортами представники Балкан. Мілош Нінкович із дівчиною Деяною відпочиває у столиці Сербії Бєлграді.

- Зараз я в рідному місті, разом із батьками та друзями. Як далі складеться відпустка – поки не знаю. Хочеться поїхати на море. Куди-небудь до теплих країв, оскільки в мене вже цілий рік не було відпустки. За ті кілька днів вихідних, які мені дали після повернення з чемпіонату світу, нормально відпочити не встиг.

Днями 27-й День народження відзначив Огнєн Вукоєвич. – Перебуваю в колі сім’ї, в рідному місті Бєловар, – розповів хорват. – Найближчим часом планую бути в Хорватії, а на Новий рік поїду до друзів до Лондону. А далі – подивимося. Можливо, хтось до мене приїде в гості, є кілька варіантів. Зараз хочу добре відпочити до 1-го січня вдома.

Не зраджують традиціям бразильці, які в повному складі вирішили проводити відпустку в себе на батьківщині. Вони вважають, що кращого місця для відпочинку у світі просто не існує. Раніше інших залишили розташування «Динамо» Жерсон Маграо та Данило Сильва, які в індивідуальному режимі відновлюються після травм.

На батьківщині в Данило Сильви також є гуманітарна місія – в передмісті Сан-Паулу вже майже рік працює відкрита футболістом Академія, в якій займаються близько ста хлопців із неблагополучних районів мегаполісу. Можна лише уявити, з яким піднесенням зустріли кумира, який приїхав із Києва, хлопці. Для найкращих із них Сильва привіз подарунки – динамівські футболки.

- На Амазонку я не поїду, – насамперед відповів Бетао на питання про відпустку. – В Україні всі думають, що лише там можна відпочити у Бразилії. Насправді, з мого Сан-Паулу до славетної річки летіти кілька годин. Не хотілося втрачати дорогоцінного часу відпустки на трансфер, і так упродовж сезону встиг не один день провести в аеропортах і літаках. У Сан-Паулу зараз майже тридцять градусів, світить сонце. Поряд зі мною дружина із сином. Для хорошого відпочинку цього цілком достатньо.

Побажаємо динамівцям та їхнім сім’ям хорошого відпочинку, сонячних днів і теплого моря. До речі, після повернення до Києва гравці пообіцяли поділитися фотографіями. Буде цікаво!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер