Динамівці в передчутті цікавих матчів

Динамівці в передчутті цікавих матчів

Результати жеребкування групового турніру Ліги Європи прокоментували тренер та гравці «Динамо».

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Дуже цікава група, кваліфіковані команди. Найголовніше – всі вони різного стилю, всі дуже хорошого рівня. Тепер почнемо збирати інформацію про наших суперників. Наскільки відомо, з ізраїльськими командами «Динамо» раніше в єврокубках не перетиналося. Ігри з «Маккабі» вийдуть дуже непростими, свій високий рівень команда продемонструвала в матчах із «Панатінаїкосом», який упевнено переграла. На сьогодні в нашій групі немає фаворитів чи аутсайдерів, кожен має абсолютно рівні шанси на вихід до наступного раунду. Тим цікавішою буде боротьба, тим більше задоволення від матчів отримають уболівальники.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Група в нас цікава, гадаю, вболівальники задоволені. Команди підібралися хороші. Знову зустрінемося з «Бешикташем», вважаю, на нас чекають захоплюючі матчі. Звичайно, зараз із турками доведеться складніше, ніж узимку, тому що вони вже знають силу «Динамо» й будуть готуватися набагато серйозніше, бажаючи взяти реванш за поразку 1:8. Крім того, ми знаємо, яка атмосфера на стадіоні в Стамбулі, які там уболівальники й наскільки важко грати на виїзді. Тому в жодному разі не можна розслаблятися. «Сток Сіті» – серйозна команда англійської Прем'єр-ліги, це говорить багато про що. «Маккабі» також непоганий суперник, вони постійно грають в єврокубках. Але всі команди рівні, на мій погляд, уболівальники побачать хороший футбол, а «Динамо» пройде далі, для цього в нас є всі шанси. Одним словом, варіант цілком нормальний, я задоволений.

* * *

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Якщо чесно, я чекав на легших суперників. Ми нещодавно двічі переграли «Бешикташ», але тепер із ними буде не так легко, як тоді. Адже вони нас уже добре знають. З ізраїльськими командами ми в офіційних матчах ще не зустрічалися, а в товариській зустрічі на зборах у 2007-му році з тель-авівським «Маккабі» я не грав. Тому поки про цю команду багато сказати не можу. Що стосується «Сток Сіті», ця команда грає в найсильнішій лізі світу й може спричинити немало проблем. У цілому, нашу групу можу охарактеризувати, як важку. Серед можливих суперників були команди набагато слабкіші. З іншого боку, добре, що не попався «Рубін», якщо чесно, вже набридло з ним грати. У будь-якому випадку, ми маємо завершити груповий етап на першому місці. Я впевнений, що так і буде.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер