Динамівці в збірних

Динамівці в збірних

Учора в усьому світі проходили футбольні матчі за участю національних збірних. Хтось грав товариські матчі, хтось (як, наприклад, в Африці) проводив відбірні матчі до чемпіонату світу 2010 року. Брали участь у поєдинках і київські динамівці.

Єдиний гравець «Динамо», який братиме активну участь в Євро-08, - півзахисник збірної Хорватії Огнєн Вукоєвич – зіграв у товариському матчі проти збірної Угорщини. Огнєн вийшов на полі на 78-й хвилині, замінивши Ніко Кранчара (рахунок на той час був 1:1 після голів Роберта Ковача в чужі і свої ворота ще в першому таймі), але за майже 15 хвилин нічим не відзначився.

Збірна Сербія програла майбутньому учаснику чемпіонату Європи 2008 року, збірній Німеччини, з рахунком 1:2. Захисник «Динамо» Мар’ян Маркович не потрапив навіть у заявку сербів на цей матч.

В Африці ж стартували офіційні матчі відбірного турніру до ЧМ-2010. Збірна Сенегалу вдома з мінімальним рахунком здолала алжирців. Єдиний м’яч на 79-й хвилині забив Абдулайє Файє. Динамівець Папе Діакате провів на полі всі 90 хвилин.

Збірна Марокко також виграла свій стартовий поєдинок, легко обігравши Ефіопію з рахунком 3:0. Захисник «Динамо» Бадр Ель Каддурі зіграв увесь матч.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер