Динамівці в збірних: Бангура продовжує забивати

Динамівці в збірних: Бангура продовжує забивати
Ісмаель Бангура

Вчора по всьому світу національні збірні різних країн проводили контрольні матчі, готуючись до відбіркових поєдинків на Кубок світу 2010 року. Ми вже повідомляли, що збірна України у Львові здолала учасника Евро2008 – збірну Польщі – з рахунком 1:0 (голом відзначився Сергій Кравченко, який з січня 2009 року виступатиме в «Динамо»). Також брали участь у товариських матчах динамівські легіонери.

Збірна Хорватії грала в гостях із Словенією і здобула перемогу з рахунком 3:2. Вже на 19-й хвилині поєдинку травму отримав лідер балканської збірної Ніко Кранчар, і замість нього на поле вийшов динамівець Огнєн Вукоєвич. Огнєн сумлінно відпрацював відведений для нього час, «заробив» пенальті в свої ворота і відзначився попередженням. Відзначимо також, що переможний гол з пенальті забив ще один представник чемпіонату України – гравець донецького «Шахтаря» Даріо Срна.

Також зіграв за свою національну команду і новоспечений гравець «Динамо» Роман Єременко. Збірна Фінляндії приймала Ізраїль і здобула перемогу з рахунком 2:0. Голи забивалися без участі динамівця.

Провели товариські матчі африканські збірні. Гвінейці приймали сильну збірну Кот д’Івуара і мінімально поступилися 1:2. Нападник Ісмаель Бангура вийшов у стартовому складі, відзначився забитим м'ячем і був замінений у перерві. На 10-й хвилині Ісма зрівняв рахунок у матчі (івуарійці забили перший м’яч на 8-й хвилині), але на останній хвилині першого тайму гості провели переможний гол.

 

Збірна Марокко виявилася сильнішою за Бенін, перемігши з рахунком 3:1. Захисник Бадр Ель Каддурі вийшов у стартовому складі і відіграв 70 хвилин матчу. А от Сенегал не зміг на виїзді перемогти збірну Лівії – матч закінчився «сухою» нічиєю 0:0. Захисник Папе Діакате повністю провів матч на позиції центрального захисника.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер