Динамівці у збірних: четверо пишемо, один подумки

Динамівці у збірних: четверо пишемо, один подумки

9 лютого – дата в календарі ФІФА, призначена для проведення товариських матчів серед збірних. Як ми вже повідомляли, семеро представників «Динамо» можуть зіграти у складі України на міжнародному турнірі, який буде проходити 8-9 лютого на Кіпрі.

Окрім вітчизняних футболістів, отримали виклики до своїх команд і п'ятеро легіонерів. Роман Єременко поїде до Генту, де разом із партнерами по «суомі» може зіграти з Бельгією. Македонія із Гораном Поповим у складі прийматиме у Скоп'є команду Камеруну, а в гості до Хорватії, до міста Пула, приїде Чехія – Огнєн Вукоєвич матиме можливість поповнити кількість виступів за «картатих» на один матч. На супер-матч очікують у Парижі, де Франція зіграє з Бразилією. Серед запрошених тренером «пентакампеонів» Мано Менезешем – Андре, а також Жадсон із «Шахтаря», для якого це дебютний виклик до складу національної команди.

Також до клубу прийшов факс і на Мілоша Нінковича – збірна Сербії виступить у Тель-Авіві проти національної команди Ізраїлю. Але зіграти цієї зими проти підопічних Луїса Фернандеса півзахиснику не судилося (ані у футболці «Динамо», ані у футболці збірної Сербії) через отриману на зборі травму. Натомість Мілош буде проходити курс відновлювальних процедур.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер