Динамівці в збірних: дебют Нінковича відкладається

Динамівці в збірних: дебют Нінковича відкладається
Роман Єременко

Вчора національні збірні проводили відбіркові матчі до чемпіонату світу 2010 року, в яких брали участь і представники «Динамо».

Збірна Фінляндії здобула виїзну перемогу над Уельсом. Перша половина матчу пройшла за переваги господарів, але м’яч вдалося забити все ж таки фінам. Літманен віддав чудовий пас на Йоханссона, а нападник випередив воротаря і відправив м’яча до сітки. В другій половині матчу вже в гостей було більше моментів для взяття воріт, після одного з яких їм вдалося подвоїти перевагу. Динамівець Роман Єременко видав пас урозріз із глибини поля, і Кукі безперешкодно поцілив у дальній кут. Відзначимо, що Єременко провів на полі весь матч. Таким чином, фіни набрали сім очок і продовжують боротьбу з Росією за другу позицію в групі.

Узбекистан розгромив в домашньому поєдинку збірну Катару. Динамівець Максим Шацьких вийшов у стартовому складі, звично вивівши команду на поле з капітанською пов’язкою, провів на полі 57 хвилин, але голом відзначитися не спромігся. За нього це зробили інші – хет-трик на рахунку Фархода Таджиєва, ще один м’яч забив Анварйон Солієв. Втім, шансів пробитися до фінальної частини чемпіонату світу в узбеків дуже мало – відставання від лідерів, Японії та Австралії, достатньо велике.

Збірна Марокко доволі несподівано програла вдома. Вже після першого тайму збірна Габона вела з рахунком 2:0, і все, на що спромоглися господарі – це гол престижу наприкінці другої половини. Захисник Бадр Ель Каддурі відіграв матч повністю на звичній позиції лівого захисника. Відзначимо, що це був перший матч марокканців у фінальному раунді відбору до чемпіонату світу, тому шанси надолужити втрачене в команди Роже Лемерра ще є.

Збірна Сербії обіграла на виїзді румунів з рахунком 3:2. Команда Радомира Антича здобула перемогу без участі динамівця Мілоша Нінковича, який не потрапив навіть до заявки. Схоже, Мілош все ж таки не повністю відновився після ушкодження, яке отримав у матчі чемпіонату України з «Арсеналом».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер