Динамівці у збірних: дві нічиї і поразка

Динамівці у збірних: дві нічиї і поразка

Окрім представників національної та молодіжної збірних України, у вівторок троє динамівців зіграли за збірні своїх країн.

Естонія
Сербія 1:1

Лише нічиєю задовольнилася збірна Сербії в матчі кваліфікації Євро-2012 проти Естонії. Пам'ятаючи останній поєдинок, в якому Мілош Нінкович вийшов після перерви та завдяки двом точним передачам якого серби вирвали перемогу у північноірландців, Владимир Петрович випустив динамівця у стартовому складі. На жаль, вже на дев'ятій хвилині зустрічі лікарі збірної були вимушені надавати Мілошу допомогу. Півзахисник усе ж повернувся до гри, але ненадовго – через п'ять хвилин замість нього вийшов Тривунович. Наскільки серйозні проблеми у Нінковича, дізнаємося найближчим часом, після повернення гравця до Києва.

Франція Хорватія 0:0

Після сенсаційної поразки у кваліфікації Євро-2012 від збірної Грузії, в Парижі на «Стад де Франс» хорвати прагнули реабілітуватися. Нехай у товариській зустрічі, яка мало що вирішувала, однак проти іменитої збірної Франції. Огнєн Вукоєвич вийшов у стартовому складі й «відзначився» попередженням під завершення першого тайму. Загалом гра пройшла за рівної боротьби й логічно завершилася нічиєю – 0:0.

Португалія Фінляндія 2:0

За відсутності офіційних матчів збірна Фінляндії провела тижневий збір, наприкінці якого зіграла контрольний поєдинок із Португалією. У кожному з таймів господарі забили по м'ячу, у результаті перемігши 2:0. Брати Єременки вийшли у стартовому складі фіннів, і були замінені в другому таймі. Олексій у перерві, а Роман за три хвилини до завершення основного часу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер