Динамівці у збірних. Єременко був у кроці від перемоги

Динамівці у збірних. Єременко був у кроці від перемоги
Роман Єременко

На аренах Європи, Азії й Африки національні збірні провели офіційні й товариські матчі. У деяких з них взяли участь футболісти «Динамо».

Свідками справжнього трилера стали 40000 глядачів на олімпійському стадіоні Хельсінкі. Тричі збірна Фінляндії виходила вперед і тричі німці зрівнювали рахунок. Героєм зустрічі став форвард збірної Німеччини Мирослав Клозе, на рахунку якого три забитих м'ячі. У складі фіннів весь матч на позиції опорного півзахисника провів Роман Єременко. Динамівець взяв участь в організації першого м'яча у ворота німців.

У Загребі зустрічалися суперники України по відбірковій групі – збірні Хорватії та Англії. Півзахисник «Динамо» Огнєн Вукоєвич в заявку на гру не потрапив.

Другої поспіль поразки зазнала збірна Узбекистану. Цього разу в себе вдома, на стадіоні «Пахтакор», у присутності 33 тисяч глядачів від збірної Австралії. Узбеки домінували на полі більшу частину часу, але в середині першого тайму пропустили м'яч, який виявився єдиним у зустрічі. Максим Шацьких провів на полі весь матч.

Товариські матчі провели збірні Гвінеї та Марокко. Команда Ісмаеля Бангура на виїзді перемогла Південну Африку 1:0. Динамівець провів на полі 40 хвилин. Збірна Марокко зіграла внічию 0:0 з Оманом, Бадр Ель Каддурі вийшов в основі і був замінений на останніх хвилинах зустрічі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер