Динамівці в збірних: нічийний синдром

Мілош Нінкович; фото AFP

У середу київські динамівці зіграли за свої національні збірні у кваліфікації Кубка світу 2010. П’ятеро представників (Мандзюк, Ярмоленко, Гусєв, Мілевський і Шевченко) у складі збірної України зіграли внічию з білорусами. Про цей матч ми повідомляли раніше. Тепер черга решти біло-синіх.

Збірна Хорватії на «Уемблі» не змогла чинити опір англійцям, які набрали хід. «Клітчасті» були розгромлені 1:5, що, втім, тільки на руку збірній України, в якої залишається шанс посісти у групі друге місце. Огнєн Вукоєвич провів весь матч.

Другу гру поспіль з рахунком 1:1 проводить збірна Румунії. У Бухаресті підопічні Развана Луческу приймали Австрію, не зумівши втримати здобуту на початку другого тайму перевагу. Тіберіу Гіоане зіграв усі 90 хвилин.

У другому таймі в матчі лідерів сьомої групи – Сербії та Франції – на поле вийшов Мілош Нінкович. Французи практично всю гру провели в меншості, але це не завадило їм звести матч унічию 1:1. Щоб фінішувати на першому місці, сербам достатньо однієї перемоги у двох матчах, що залишилися.

Невдача спіткала збірну Фінляндії у Вадуці. Команда братів Романа та Олексія Єременків, які провели, до речі, всю гру, не спромоглася обіграти скромний Ліхтенштейн 1:1. Тепер фіни втратили навіть теоретичні шанси на друге місце.

Сенегалець Пап Діакате у товариській зустрічі з Китаєм участі не брав. Динамівець у неділю, наступного дня після гри Сенегал – Ангола (1:1, Пап на полі провів 45 хвилин, причому з капітанською пов'язкою), повернувся до Києва і розпочав підготовку до матчу з «Металістом».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер