Динамівці у збірних: чергова поразка Фінляндії

Динамівці у збірних: чергова поразка Фінляндії

Матчі кваліфікації Євро-2012 провели національні збірні Фінляндії та Сербії.

Фінляндія Угорщина 1:2

«Суомі» вкрай невдало розпочали відбірковий цикл, програвши третій матч поспіль. Цього разу підопічні Стюарта Бакстера на своєму полі поступилися Угорщині 1:2. Матч тримав у напрузі глядачів до останньої компенсованої хвилини, коли Балаж Джуджак все ж приніс перемогу своїй команді. Роман Єременко провів на полі весь матч.

Італія Сербія

Матч припинено через безлад на 7-й хвилині. Як повідомляють ЗМІ, на стадіоні сербські вболівальники прорвалися до сітки, яка захищає трибуну за воротами від поля, порізавши її. Потім на газон полетіли петарди, а на поле вийшли карабінери. Серби також кидали предмети до італійського сектору й підпалили прапори. Суддя повів обидві команди до роздягальні. Цілком можливо, тепер сербам буде зараховано технічну поразку. Мілош Нінкович потрапив до заявки на гру, почавши матч на лаві запасних.

У важливому матчі кваліфікації Кубка африканських націй збірна Нігерії поступилася Гвінеї 0:1. Айїла Юссуф вийшов на поле у стартовому складі. Втім, тут зіграно лише два тури з шести, тому вся боротьба ще попереду.

Товариський матч провели збірні Хорватії та Норвегії. На стадіоні «Максимір» у Загребі господарі перемогли 2:1, доклавши для цього чимало зусиль. Скандинави відкрили рахунок у матчі, на що балканці відповіли двома влучними ударами. Огнєн Вукоєвич вийшов у стартовому складі своєї збірної й був замінений на 61-й хвилині.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер