Динамівці у збірних: перемагає лише Юссуф

Динамівці у збірних: перемагає лише Юссуф
Збірна Нігерії святкує перемогу

У звітний уїк-енд більшість збірних в Європі, Азії й Африці проводять відбіркові матчі Кубка світу 2010 року. У деяких з них взяли участь гравці «Динамо».

Багатогодинний переліт на самий південь «чорного континенту» зробила збірна Нігерії. У поєдинку проти ПАР, який закінчився перемогою Нігерії 1:0, Айїла Юссуф провів усі 90 хвилин. Еммі Окодува після травми не встиг повернути колишні кондиції
і від тренера збірної виклик не отримав.

Увесь матч у складі Сенегалу проти Алжиру зіграв захисник Папе Діакате. Присутність Папе не допомогла Сенегалу звести матч хоча б унічию. В результаті в присутності 45 тисяч глядачів алжирці перемогли 3:2.

У Загребі зустрічалися суперники збірної України по шостій відбірковій групі – Хорватія і Казахстан. Господарі без проблем перемогли 3:0 без допомоги Огнєна Вукоєвича. Півзахисник не потрапив до заявки на гру.

Новоспечений динамівець Малхаз Асатіані провів за збірну Грузію останні сім хвилин в поєдинку проти Ірландії. Після виходу Малхаза на поле грузини зуміли забити один м'яч, але цього виявилося недостатньо. В результаті поєдинок, що пройшов на нейтральному полі, – в Німеччині, завершився перемогою Ірландії 2:1.

Невдалим виявився візит збірної Узбекистану до Катару. В місті Доха команда Максима Шацьких, який відіграв перші 79 хвилин, поступилася 3:0.

Збірні Фінляндії, Гвінеї й Марокко, до лав яких викликані динамівці Єременко, Бангура і Ель Каддурі, свої матчі проведуть пізніше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер