Динамівці у збірних туру

Динамівці у збірних туру

За підсумками 21-го туру чемпіонату України серед команд вищої ліги провідні спортивні видання визначили символічні збірні туру. Газета “Український футбол” удруге в сезоні на своїй позиції відзначила Діого Ринкона. Серед найкращих бразильського півоборонця назвала і газета “Команда”, яка до пари поставила ще одного динамівця – Валентина Белькевича.

* * *

Безпрограшна серія “Динамо” досягла десяти ігор (8 перемог при 2 нічиїх). Це – третій результат звітного чемпіонату. Рекорд сезону належить “Дніпру” – 13 ігор, на другому місці йдуть гірники – 11 ігор.

* * *

“Суха” серія “Динамо”, що обірвалася на 58-й хвилині після удару Мазуренко, дорівнює 638 хвилинам. Це - рекорд сезону, до якого активно підбирається столичний “Арсенал” (після матчу з “Чорноморцем” “каноніри” не пропускають м’ячі 416 хвилин).

* * *

Перемога “Динамо” над “Оболонню” з рахунком 5:3 стала для динамівців першим виграшем з таким рахунком за всю історію чемпіонатів України. А в 54-х чемпіонатах СРСР у 1484-х проведених поєдинках кияни з таким рахунком перемагали всього два рази.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер