Динамівці в збірних: U-19 – треті, U-16 – другі

Динамівці в збірних: U-19 – треті, U-16 – другі

В той час, як національна збірна України проводила «генеральну репетицію» перед стартом у відбірковому турнірі до чемпіонату світу 2010 року, а молодіжна збірна брала участь у Меморіалі Валерія Лобановського, юніорські збірні України виступили на престижних міжнародних турнірах.

Збірна України U-19 їздила до Ірландії, де брала участь у турнірі «4-Nation». В рамках змагань українці провели три матчі, в яких здобули одну перемогу (над господарями – збірною Ірландії – з рахунком 1:0) і два матчі програли (Іспанії 0:3 і Португалії 0:1). Пропустивши вперед своїх кривдників, збірна України посіла третє місце.

Єдиний м'яч на турнірі в складі нашої збірної забив футболіст «Динамо» Дмитро Коркішко. Окрім Коркішко, в Ірландії кольори української збірної захищали динамівці Темур Парцванія (захисник), Денис Гармаш, Сергій Рибалка (обидва – півзахисники), Євген Морозенко, Сергій Шевчук (обидва – нападники).

Збірна України U-16 брала участь у міжнародному турнірі, який проходив в російському Пскові. В рамках турніру наші хлопці зіграли з молдавськими, литовськими і російськими однолітками. На рахунку команди Олександра Лисенка дві перемоги (над Молдовою 9:0 і над Литвою 2:1), а також поразка від господарів – 1:3. Як результат – друге місце збірної України.

По три матчі на турнірі відіграли п'ять футболістів «Динамо», викликаних старшим тренером збірної. Це захисники Антон Братков, Рудольф Сухомлинов (1 м'яч на турнірі), півзахисники Андрій Єфремов (2 м'ячі), Владислав Калітвинцев (1 м'яч) і нападник Віталій Квашук (1 м'яч). Від організаторів Сухомлинов отримав приз найкращого захисника турніру.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер