Динамівці в складі збірної України (U-19) вирушили до Вірменії

Динамівці в складі збірної України (U-19) вирушили до Вірменії

 

Александр Лысенко

У четвер, 15 травня, на базі підготовки олімпійського резерву в Конча-Заспі відбулись урочисті проводи юніорської збірної України (футболісти 1989 р.н.), яка у Вірменії боротиметься за путівку до фінальної частини Євро-2008 (U-19). Із напутнім словом до гравців і тренерів нашої команди звернулись перший віце-президент, виконавчий директор ФФУ Олександр Бандурко і голова комітету національних збірних ФФУ Володимир Мунтян.

Нагадаємо, що в еліт-раунді «синьо-жовті» потрапили в 7 групу, ігри якої пройдуть з 22 по 27 травня. Окрім господарів та українців, за перше місце в турнірній таблиці змагатимуться команди Туреччини та Іспанії. Лише краща команда зможе потрапити до фінальної частини Євро-2008, яка пройде в Чехії з 14 по 20 липня.

Через особливості високогірного клімату команда Олександра Лисенка вилетіла до Вірменії за тиждень до початку змагань.

До Єревану наша команда вирушила в складі 19 гравців. Ще двоє приєднаються до партнерів 18 травня, у тому числі і динамівський форвард Артем Кравець, команда якого проведе останній матч чемпіонату України в Харкові проти «Металіста».

Окрім Кравця, «Динамо» в збірній представлятимуть ще семеро футболістів: воротар Артем Кичак, захисники Артем Бутенін, Олексій Довгий (на даний момент відданий в оренду ЦСКА), Кирило Петров і Тарас Пінчук, нападники Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко.

Матчі в сьомій групі еліт-раунду Євро-2008 (U-19) підопічні Олександра Лисенка проведуть 22 (Іспанія), 24 (Вірменія) і 27 (Туреччина) травня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер