Динамівці в столиці Татарстану

Динамівці в столиці Татарстану

Трохи більше двох годин тривав переліт делегації «Динамо» з Києва до Казані. В аеропорту гравці, тренери та обслуговуючий персонал команди швидко пройшли паспортний контроль і дочекавшись багажу розмістилися в наданому приймаючою командою автобусі. У Казані зараз приємна літня погода: невелика хмарність, температура 22 градуси.

Варто зазначити, прибуття динамівців не викликало великого ажіотажу в місті. У невеликому залі аеропорту команду зустрічали представники «Рубіна» та кілька колекціонерів автографів. Зате колоритно виглядала група з близько півсотні представників українських мас-медіа, які трохи раніше прибули до столиці Татарстану. Футболісти пройшли через щільне коло фотографів та відео-операторів, а ось у спілкуванні з журналістами переважно відмовляли.

Шлях автобуса, що супроводжувався поліцейською машиною з мигалкою, з аеропорту до готелю «Кортярд Маріотт» зайняв приблизно двадцять хвилин. Місце, де розташувалися динамівці, розташоване у зручному місці – біля стадіону Центральний, прямо біля стін видатного Казанського кремля. Після прибуття до готелю у планах команди обід, сон. О 18:00 (час київський) на стадіоні «Центральний» відбудеться тренування, перед яким Юрій Сьомін проведе регламентну прес-конференцію.

Дивіться фотогалерею: динамівці в Казані

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер