Динамівці у національних збірних

Динамівці у національних збірних

У середу в Європі відбулася низка товариських матчів і два відбірних поєдинки Євро-2004. У цих зустрічах взяли участь 9 київських динамівців.

Україна

Наша “репрезентація” поступилася румунам. На донецькому стадіоні “Шахтар” двічі відзначився форвард лондонського “Челсі” Адріан Муту. У першому таймі він чітко реалізував одинадцятиметровий, а у другому точно пробив з лінії штрафної.

Дебютував у збірній Олег Гусєв. У стартовому складі керманич збірної Леонід буряк випустив динамівців Шовковського, Федорова, Дмитруліна.

Реабілітувалася за “націоналку” молодіжна збірна під проводом Павла Яковенко, перемігши румунських однолітків 2:1. Динамівцям відзначитися не вдалося, але дуже активно в атаці зіграв Артем Милевський. За дві хвилини до закінчення зустрічі на поле вийшов воротар Худжамов. Весь матч відіграв Яценко.

Хорватія

Йєрко Лєко провів на полі 60 хвилин у матчі проти англійців. Проте це не врятувало команду Отто Барича, яка поступилася 1:3.

Сербія і Чорногорія

Весь матч відіграв оборонець киян Горан Гавранчич. Серби, під орудою новопризначеного тренера Ілії Петковича, перемогли валлійців 1:0.

* * *

З різних причин не зіграли за свої збірні Андрій Гусин, Андрій Несмачний, Максим Шацьких, Валентин Белькевич і Олександр Хацкевич.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер