Динамівці в своїх збірних

Динамівці в своїх збірних

У середу були зіграні відбіркові матчі Кубку світу-2006 та серія товариських поєдинків. Кілька представників київського "Динамо" взяли в них участь.

УКРАЇНА

Збірна України зробила важливий крок на шляху до завоювання путівки в Німеччину. Підопічні Олега Блохіна на виїзді подолали албанців та продовжують очолювати турнірну таблицю в своїй групі.

Зустріч закінчилася з рахунком 2:0 на користь "синьо-жовтих". М'ячі на рахунку Андрія Русла та Андрія Гусина.

Весь матч відіграли Олександр Шовковський, Олег Гусєв та Андрій Несмачний. Був у заявці, але не вийшов на поле, Віталій Рева.

ХОРВАТІЯ

Команда Златко Кранчара на пару зі збірною Ізраїлю влаштували справжню гольову феєрію.

Йєрко Лєко вийшов на заміну на 70-й хвилині замість сину головного тренера Ніко Кранчара. Авторитетне хорватське видання Sportnews.hr залишило тафгая без оцінки. А ось Горан Сабліч, замінивши по-перерві Стапе Томаша, отримав "п'ятірку" (одна з найнижчих оцінок у команді).

СЕРБІЯ ТА ЧОРНОГОРІЯ

Горан Гавранчич міг зіграти проти Георгія Пеєва, але наставник збірної Болгарії Христо Стоїчков вперто ігнорує динамівського універсала, тож на полі стадіону "Васіл Левськи" вийшов лише один динамівець Києва. Товариський матч збірних Болгарії та Сербії закінчився внічию 0:0.

Гавранчич відіграв весь поєдинок і отримав від Novosti.co.yu високу оцінку. Дії Горана "потягнули" на "сімку". Біль того, цей впливовий сайт визнав динамівського стоппера "гравцем матчу".

БІЛОРУСЬ

Наші сусіди в товариському поєдинку достатньо несподівано на виїзді розправилися з непередбачуваними поляками. Капітан "Динамо" Валентин Белькевич вийшов у стартовому складі, на 8-й хвилині віддав гольовий пас Александру Глебу, а на 81-й був замінений на Тімофея Калачева.

ЛАТВІЯ

Латиші взяли участь у традиційному зимовому турнірі на Кіпрі. У 1/2 фіналу підопічні Андрєєва поступилися фінам 1:2. Маріс Верпаковскіс був замінений на 79-й хвилині.

Учора в матчі за третє місце прибалти зустрічалися з австрійцями. Основний час зустрічі закінчився внічию 1:1,а в серії пенальті латиші виявилися сильнішими. Верпаковскіс відіграв перший тайм, нічим особливим не запам'ятався і був замінений в перерві.

ЛИТВА

В малоцікавому контрольному матчі в присутності тисячі глядачів литовці на виїзді поступилися збірній Грузії. Єдиний м'яч на 60-й хвилині провів Міхаіл Ашветія.

Динамівець Едгарас Чеснаускіс провів на полі всі 90 хвилин на позиції правого півоборонця.

УЗБЕКИСТАН

У відбірковому матчі Кубку світу-2006 збірна Узбекистану вдома приймала Саудівську Аравію. Господарі врятувались від поразки вже в доданий арбітром час. Максим Шацьких відіграв весь матч.

МАРОККО

На африканському континенті проходить відбірковий турнір Кубку світу-2006 та Кубку Африки (перше місце в групі – пряма путівка в Німеччину, дві наступні команди кваліфікуються на першість континенту).

Збірна Марокко в чудовому стилі обіграла Кенію 5:1 і очолила свою групі. Бадр Ель-Каддурі в поєдинку з кенійцями відіграв всі 90 хвилин на позиції лівого лінійного і відзначився трьома гольовими передачами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер