Динамівці у своїх збірних

Динамівці у своїх збірних

Представники київського “Динамо” у складі своїх національних збірних провели матчі відбірного турніру Кубку світу-2006.

Максим Шацьких після нетривалої перерви повернувся до збірної Узбекистану. У важкому матчі проти Іраку узбецька команда перемогла 2:1. На рахунку Максима гол на 10-й хвилині та попередження.

Продовжується серія невдач у латиської збірної. Після розгромної поразки від словаків підопічні Олександра Старкова вдома не змогли обіграти Естонію – нічия 2:2. Маріс Верпаковскіс відіграв усі 90 хвилин.

Дивний за інтригою матч видали білоруси та італійці. У справжньому трилері опинилась “Скуадра Адзурра” – 4:3. Капітан “Динамо” Валентин Белькевич провів на полі всі 90 хвилин. У його активі чудово виконаний штрафний – Буффон потягнув важкий м’яч.

Співвітчизник Валентина Сергій Корниленко виступав за молодіжну збірну проти Італії (21). Команда Клаудіо Джентілє виявилася сильнішою – 261, а Корниленко у першому таймі не використав чудовий момент.

Литва несподівано зуміла відібрати очки у іспанців – 0:0. Едгарас Чеснаускіс відіграв весь матч, а наприкінці першого тайму отримав попередження.

Найлегший матч, з точки зору результату, випав Горану Гавранчичу. Серби без особливих проблем розгромили Сан-Марино 5:0. Горан відіграв весь матч на позиції центрального оборонця.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер