Динамівці у своїх збірних

Динамівці у своїх збірних

У суботу відбулись матчі відбірного турніру Кубку світу-2006. Кілька представників київського “Динамо” зіграли за свої збірні.

Найважче випробування випало на долю Горана Гавранчича. У балканському дербі Сербія та Чорногорія провела справжню битву з Боснією та Герцеговиною. Під шаленим тиском місцевих вболівальників і атаками гостей серби вистояли, а зустріч закінчилася бойовою нічиєю. Горан відіграв весь матч на позиції центрального оборонця.

Теоретично, в матчі Хорватія – Болгарія могли взяти участь одразу три динамівця. Але Горан Саблич на поле так і не вийшов, Георгій Пеєв не дочекався виклику до збірної, а ось Йєрко Лєко відіграв 35 хвилин, замінивши Івана Класнича. Провідне хорватське он-лайн видання sportnet.hr оцінило дії Лєко “шісткою”.

Маріс Верпаковскіс провів черговий м’яч за Латвію (відіграв 90 хвилин), але зусилля динамівця виявилися марними. Прибалти були розгромлені словаками 1:4.

Румуни після серії перемог оступилися в матчі з сильною збірною Чехії. Чернат розпочав матч з лави запасних, а на полі з’явився на 58-й хвилині, замінивши Флорина Петре.

Збірна Білорусі без особливих проблем розібралася з Молдовою 4:0. Капітан “Динамо” Валентин Белькевич вийшов у стартовому складі і на 83-й хвилині поступився місцем на полі молодому Леоніду Ковалю.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер