Динамівці у своїх збірних

Динамівці у своїх збірних

18 серпня в Європі був великий футбольний день - національні та молодіжні збірні провели товариські матчі. У цих іграх взяли участь кілька київських динамівців.

Україна

Наша національна команда продовжила безвиграшну серію до 10-ти поєдинків. Цього разу "жовто-блакитні" поступилися у Ньюкаслі збірній Англії 0:3.

Весь матч провели Олександр Шовковський та Сергій Федоров. На 64-й хвилині були замінені Олег Гусєв та Андрій Несмачний. Ще два представники нашого клубу Андрій Гусин та Віталій Рева залишились в запасі.

Латвія

Доволі несподівано латиші вдома поступилися Уельсу 0:2. Весь матч у команді Олександра Старкова відіграв Маріс Верпаковскіс.

Литва

У впертому та результативному поєдинку Едгарас Чеснаускіс та його Литва поступилася в Москві росіянам 3:4. Молодий динамівець відіграв усі 90 хвилин.

Білорусія

Молодіжна збірна Білорусі вдома зіграла внічию зі своїми шведськими однолітками 1:1. Сергій Корниленко провів весь матч, заробив та реалізував пенальті.

Хорватія

Під орудою нового керманича Златко Кранчара хорвати перемогли Ізраїль 1:0. Йєрко Лєко вийшов у стартовому складі і був замінений на 77-й хвилині.

Сербія та Чорногорія

Серби не втримали перемогу у виїзному матч зі Словенією. За сім хвилин до закінчення зустрічі словак Чех зрівняв рахунок. Горан Гавранчич провів матч на позиції центрального оборонця.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер