Динамівці у своїх збірних – голами відзначаються Гусєв, Шацьких та Верпаковскіс

У середу відбулись відбіркові матчі Кубку світу-2006. Представники київського „Динамо” були на провідних ролях у своїх збірних і відзначились кількома забитими м’ячами.

Україна

Одну за найефектніших та найважливіших перемог у своїй історії здобула збірна України. Підопічні Олега Блохіна на виїзді розгромили грізних турків 3:0 та впевнено лідирують у своїй відбірковій групі.

Перший м’яч „жовто-блакитних” на 9-й хвилині після пасу Вороніна забив півоборонець „Динамо” Олег Гусєв. Ще два голи на рахунку колишнього лідера „біло-синіх” Андрія Шевченко, який нині репрезентує „Мілан”.

Олександр Шовковський провів за українців весь матч. У його активі кілька важливих „сейвів” та впевнена гра на виходах.

Гарно попрацювали Сергій Федоров та Андрій Гусин. Динамівський стоппер впорався з опікою Фатіха Текке, а наш „опірник” чудово зіграв в центрі поля, перервав чимало атак господарів.

Олег Гусєв відзначився забитим м’ячем і кількома гострими передачами. Він, як і Андрій Несмачний, відіграли усі 90 хвилин. Ще один динамівець Юрій Дмитрулін на 75-й хвилині вийшов на заміну.

Днем раніше свій матч провела молодіжна збірна України. Команда Олексія Михайличенка поступилася туркам 0:1. Весь матч за нашу збірну відіграли динамівці Олександр Романчик, Олександр Яценко, Дмитро Воробей, Артем Милевський, Олександр Алієв, а Сергій Рожок вийшов у другому таймі.

Сербія та Чорногорія

Серби здобули дуже важливу перемогу. На виїзді вони подолали збірну Бельгії і тепер мають гарні шанси на перше місце в групі. Весь матч за Сербію на позиції оборонця відіграв Горан Гавранчич.

В матчі молодіжних збірних перемога була на боці бельгійців – 4:0. Мілош Нінкович вийшов на поле у другому таймі.

Литва

Литовці на виїзді з мінімальною перевагою 1:0 обіграли аутсайдера Сан-Марино. Представник „Динамо” Едгарас Чеснаускіс був замінений на 76-й хвилині. Цікаво, що єдиний м’яч на рахунку його старшого брата Дейвідаса.

Латвія

Продовжує радувати вболівальників своєї збірної Маріс Верпаковскіс. Цього разу динамівський бомбардир розпечатав ворота збірної Ліхтенштейну вже на 7-й хвилині. У підсумку латиші перемогли на виїзді 3:1, а Маріс відіграв усі 90 хвилин.

Узбекистан

В азіатській відбірковій зоні збірна Узбекистану розгромили Тайвань 6:1. На 18-й хвилині київський динамівець Максим Шацьких реалізував пенальті.

Румунія

Румуни несподівано не зуміли на виїзді переграти збірну Вірменії. Господарі у другому таймі зрівняли рахунок та зуміли зберегти його до фінального свистка. Флорин Чернат провів на полі весь поєдинок.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер