Динамівці поновлюють тренування

Динамівці поновлюють тренування

Чотири вихідних після гри з «Шахтарем» отримали гравці «Динамо», не задіяні в національних та молодіжних збірних різних країн світу. Таких у команді небагато, переважно це представники Південної Америки.

Маграо присвятив вільні дні відновленню після травми, а Данило Сильва, прооперований місяць тому через перелом носа, вже займається за індивідуальною програмою. У Німеччині Данило було замовлено спеціальну захисну маску, зовсім скоро він почне тренуватися без обмежень. Також заліковують травми Шовковський, Коваль, Попов і Бертольйо.

Можливістю розширити кругозір і побачити одне з найкрасивіших міст світу скористалося дружнє тріо Бетао, Алмейда та Гільєрме. Разом із сім'ями бразильці відвідали Париж.

Сьогодні ввечері динамівці, а це приблизно десять гравців, під керівництвом Олега Лужного проведуть перше після короткого відпочинку тренування. А у вівторок, 12-го жовтня, у планах контрольний матч. Суперником виступить один із клубів другої ліги. Точніша інформація стане відома найближчим часом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер