Динамівці вийшли з відпустки

Динамівці вийшли з відпустки

Сорок днів між завершенням сезону та початком нового тренер «Динамо» Юрій Сьомін умовно розділив на дві рівні частини. Перші двадцять днів гравці відпочивали, решта часу ж буде віддана тренувальним будням та підготовці до нових футбольних баталій. Утім, цей графік застосовано лише до половини динамівців, не задіяних у своїх збірних. Гравці, які виступали в перших числах червня за національні команди, орієнтовно розпочнуть підготовку 21-го червня, а захищаючі кольори молодіжної збірної України в Данії на чемпіонаті Європи футболісти за тиждень після останнього для них матчу.

Сьогодні о 16:00 перша група динамівців зібралася в Кончі-Заспі. Теплі вітання, обійми та традиційні запитання «Як справи? Де був? Як відпочив?». На загальнокомандному зборі виступив Юрій Сьомін, закликавши гравців із максимальною відповідальністю підійти до підготовки до сезону, нагадавши, що він буде для «Динамо» складним.

У першому тренуванні брало участь 11 футболістів – воротарі Коваль, Кичак, Богуш, захисники Данило Сильва, Бетао, Михалик, півзахисники Алієв, Калитвинцев, Рибалка, Нінкович та Корреа. Інші футболісти зберуться на базі ближче до вечора та завтра зранку, а велика група хлопців, які виступали за свої збірні, приєднаються до команди вже в Австрії.

З поважної причини був відсутній Олександр Шовковський – отримавши дозвіл від головного тренера, капітан вирушив до Рівного на фінальний матч та урочисте закриття дитячого турніру з футболу. Як пройшла важлива місія Шовковського, читайте на сайті пізніше.

Сьогодні команда проведе заняття в тренажерному залі, у п’ятницю футболісти пройдуть медобстеження та будуть тренуватися вже на футбольному полі, а до Австрії на підготовчий збір динамівська делегація вилетить у суботу вранці.

Фотогалерея

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер