Динамівці задекларували свої прибутки

Динамівці задекларували свої прибутки

У четвер, 25 квітня, у приміщенні Державної податкової інспекції Голосіївського району м. Києва відбулася зустріч, присвячена кампанії декларування прибутків представниками «Динамо» та виплаті податків до бюджетів усіх рівнів.

Торік динамівців представляли балканці Огнєн Вукоєвич та Мілош Нінкович, цього разу почесну й відповідальну місію взяли на себе тренер воротарів Михайло Михайлов, півзахисник Денис Гармаш та голкіпер Максим Коваль. Зараз сучасні технології дозволяють декларувати свої прибутки в електронному вигляді, але динамівці вирішили зробити це особисто.

Зазначимо, що більшість футболістів «Динамо» є мешканцями саме Голосіївського району м. Києва
торік до податкової інспекції міста подали декларації про майновий стан та прибутки 37 динамівців, сплативши до бюджету майже 7,5 мільйонів гривень податків. При цьому ФК «Динамо» є одним із найбільших платників податків Голосіївського району.

Насамперед, футболісти та тренер заповнили необхідні документи для отримання електронного ключа, потім безпосередньо саму декларацію, передавши її співробітникам податкової служби через віконце для клієнтів. Необхідно зазначити, що всі троє відповідально поставилися до публічного заходу, уважно заповнюючи всі поля з підказками співробітників організації. Першим впорався Денис Гармаш:

- Я вперше беру участь у подібній події,
не став приховувати футболіст.  Ми самі прийняли таке рішення. Я задекларував усе, що в мене є: автомобіль «Мерседес CLS» 2006-го року, який коштує близько 30-ти тисяч доларів, квартиру, свій заробіток. Відчуваю, що виконав свій громадянський обов'язок, тепер можу спати спокійно (посміхається). Наскільки я знаю, сплата податків з декларації може здійснюватися до 1-го серпня.

- Гравці та тренери ФК «Динамо» вже не перший рік декларують свої прибутки. Це вимога часу та законів, за якими живе країна,
вважає Михайло Михайлов.  Футболістів не потрібно змушувати, це обов'язок кожної людини. Це те, що допоможе молодим хлопцям надалі.

- Сьогодні всі громадяни України декларують свої прибутки, які було отримано минулого року. Ця кампанія триває до 1-го травня,
відзначила заступник начальника інспекції Наталія Карпенко (на фото).  ФК «Динамо» (Київ) не став винятком, свідомо й публічно задекларувавши свої прибутки. Із цим клубом у нас тісні стосунки протягом багатьох років.

На завершення заходу всі динамівці отримали пам'ятні подарунки та сувеніри, як справні платники податків
фірмові футболки, скарбнички та грамоти.

Після завершення приємної місії динамівці, не затримуючись, вирушили на базу, адже тренувальний процес, незважаючи ні на що, ніхто не скасовував. Попереду вирішальні матчі в чемпіонаті України.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер