Діого Ринкон гратиме за “Динамо” до 2010 року

Діого Ринкон гратиме за “Динамо” до 2010 року

За два роки “динамівського” життя Діого Ринкон заслужив любов та шану вболівальників. Динамівській торсиді подобається характерна манера гри, нестандартні ходи та природжена пластика бразильського легіонера. У серпні 2002 року Діого вперше вийшов на поле у основному складі “Динамо”. Сьогодні його місце здається непохитним.

За “Динамо” у чемпіонатах України Діого зіграв 60 матчів і забив 16 м’ячів. 16 разів він захищав біло-блакитні кольори в єврокубках, забивши при цьому вісім м’ячів. Більше всього вболівальникам запам’ятались два його “постріли” по воротам московського “Локомотива” в Лізі чемпіонів 2003/04. Вирішальним став і “золотий” гол Ринкона у матчі проти “Шахтаря” у фіналі Кубка України. Саме тоді бразилець підняв над головою свій перший трофей на українській землі. А сьогодні він є і двічі чемпіоном України.

Але, найголовніше, Діого постійно прогресує, демонструючи від матчу до матчу невичерпний потенціал та справжній динамівський характер. Тому футболіст та керівництво “Динамо” за взаємною згодою прийняли рішення і в подальшому примножувати славу клубу, закріпивши це контактом строком до 2010 року.

Прес-служба ФК "Динамо" Київ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер