Директор «Арсенала»: «Ми наблизилися до того, що все ж зіграємо з «Динамо»

Директор «Арсенала»: «Ми наблизилися до того, що все ж зіграємо з «Динамо»

- В «Арсеналі» до всіх існуючих негараздів додалося ще одне. У нас просто фізично не вистачало гравців, щоб вийти на гру з «Динамо». Зокрема, ми залишалися без воротаря.

Насилу знайшли футболіста на цю позицію – Станіслава Богуша. Потім постали перед черговою проблемою. Враховуючи, що в нас багато боргів, у тому числі й перед футбольними органами, не можна було заявити новачка. Але в цьому питанні нам допомогла прем'єр-ліга й особисто її президент Віталій Данілов, який негайно втрутився у процес та посприяв його позитивному вирішенню. Ми наблизилися до того, що все ж зіграємо з «Динамо». І навіть зі своїм голкіпером.

Проведенню недільної зустрічі заважає все: і відсутність грошей, і відсутність персоналу, починаючи з головного тренера. Але, незважаючи на всі ці проблеми, гадаю, що нам гру 13-го туру чемпіонату України вдасться провести. І я дуже розраховую, що за час до наступного ігрового дня ситуація з'ясується, щоб стало зрозуміло, що ми далі робимо з «Арсеналом», – цитує Головка www.championat.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер