Дитячий футбольний фестиваль для найменших

Дитячий футбольний фестиваль для найменших

У суботу, 23 грудня, у манежі НТБ «Динамо» (Київ) у Віті-Литовській було людно. ФК «Динамо» (Київ) спільно з Dynamo Kids організувало справжнє футбольне свято для найменших футболістів – від 4-х до 6-ти років.

Маленькі спортсмени, а також їхні батьки отримали заряд позитивних емоцій у ці зимові дні. Пристрасті, що вирували на майданчиках, не поступалися баталіям у дорослому футболі. І неважливо, хто виграв, а хто програв – діти щиро раділи кожному забитому голу.

Окрім власне матчів, для юних футболістів було організовано розважальну програму, із зимовими казковими героями. Також усіх присутніх частували піцою та солодощами. А по завершенню змагань жоден із учасників не залишився без подарунків.

Володимир Жаріков, заступник директора Академії ФК «Динамо» (Київ) імені Валерія Лобановського:

- Це дитяче футбольне свято було організоване ФК «Динамо» (Київ), Академією «Динамо» та структурою Dynamo Kids. Дитяче свято організоване вперше для цієї вікової групи, раніше були турніри для дітей трохи старших – від 7 років. Це черговий етап проведення змагань для дітей у зимовий період. Сьогодні були запрошені наймолодші – діти віком від 4-х до 6-ти років. Ви бачите, наскільки це цікаво для дітей та їхніх батьків. А найголовніше, що всі дітки беруть участь у змаганнях, тренуються й у майбутньому хочуть стати хорошими футболістами. Запрошую всіх на майбутні наші свята, які постійно організовуються ФК «Динамо» (Київ).

Допомагали організовувати футбольне свято для дітей партнери Динамо Kids - Domino's Pizza, Супрадин, Природне Джерело та EatMe.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер