Дитячий табір у Кончі-Заспі відкриває двері

Дитячий табір у Кончі-Заспі відкриває двері

Першими на зміну заїхали юні динамівці 2004 року народження, які опановують футбольну майстерність під керівництвом тренерів Юрія Ястребинського та Олега Хвої.

Перебування в дитячому таборі на території знаменитої бази в Кончі-Заспі для вихованців ДЮФШ «Динамо» є доброю традицією. Тут є все, що необхідно для відпочинку, заняття футболом, проведення дозвілля. Комфортабельні дерев'яні будиночки з кімнатами на дві-три людини, душ, санвузол. Усе це розташоване посеред старого соснового лісу, у тиші дерев та обабіч від міської метушні. Поруч поляна для гри в бадмінтон, два столи для настільного тенісу та багато інших розваг для проведення дозвілля.



Спортивно-оздоровчий табір одночасно може прийняти 50 дітей, а також тренерів, медперсонал. Зовсім близько чудові футбольні поля, точніше, у ста метрах. А харчуються юні динамівці на «старій» динамівській базі, яка зараз є місцем базування «Динамо-2». Її стіни пам'ятають легендарні часи – починаючи з 60-х років минулого сторіччя, у за нинішніми мірками скромній двоповерховій будівлі здобувалися перемоги та всесвітня слава київського «Динамо». Про все це динамівські тренери розповідають своїм підопічним.



За три літніх місяці табір відвідають практично всі учні ДЮФШ. Важливо відзначити, що для батьків все це абсолютно безкоштовно, витрати з перебування, харчування та багато іншого традиційно бере на себе ФК «Динамо». Є в нинішньому році ще одна особливість. Упродовж нинішнього навчального року ДЮФШ «Динамо» уклала партнерські угоди з багатьма футбольними школами Києва (КДЮСШ «Чемпіон» (Святошине), ДЮСШ№1 (Печерськ), ФК «Дарниця», ФК «Троєщина» та іншими). Як заохочення найкращі команди шкіл-партнерів отримають можливість провести зміну в таборі. Причому, зазначимо, для них це також буде безкоштовно.



Десятирічні динамівці, заїхавши першою зміною до динамівського табору, не приховували своїх радощів. Позаду в них непростий навчальний рік, а попереду незабутні дні літнього відпочинку на свіжому повітрі, море спілкування та заняття улюбленою справою – футболом.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер