Перша ліга. «Геліос» - «Динамо-2» - 2:2

Перша ліга. «Геліос» - «Динамо-2» - 2:2

Динамівці впевнено тримаються в середині турнірної таблиці, але враховуючи високу щільність команд, у разі перемоги над «Геліосом» могли піднятися на кілька позицій. Підопічні Литовченкп і Калітвинцева були близькі до успіху, але на останній хвилині гри пропустили нелогічний м'яч. Як стверджують очевидці, він був забитий з явного положення «поза грою».

Вже на 4-й хвилині зустрічі кияни відкрили рахунок. Коркішко отримав м'яча на лінії штрафного майданчика, пройшов кілька метрів і пробив у кут воріт Качоренка – 0:1. наприкінці першого тайму господарі зусиллями Леонова зрівняли рахунок. Відразу після перерви Марцваладзе знайшов у штрафному майданчику Дієго Суареса, який прокинув собі м'яч на хід, обіграв воротаря і вивів команду вперед. У час, що залишився до фінального свистка, динамівці володіли перевагою, на що харків'яни відповідали небезпечними контратаками. Остання з них, як було сказано вище, призвела до взяття воріт.

«Геліос» - «Динамо-2» - 2:2 (1:1)

«Динамо-2»:
Бойко, Родіна, Бутенін - кап, Кушніров, Коркішко (Сокол, 63), Петров, Дієго Суарес, Гармаш (Довгій, 81), Новак, Дедечко (Рибалка, 78), Марцваладзе.

Голи: Леонов (40), Ярмолич (90) - Коркішко (4), Дієго Суарес (52).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер