Перша ліга. «Динамо-2» - «Волинь» - 2:1

В останньому матчі 2007 року в рамках чемпіонату України серед команд першої ліги «Динамо-2» переграло луцьку «Волинь».

Підопічні Юрія Калитвинцева досить швидко забезпечили собі комфортне життя. Уже на 8-й хвилині Роман Зозуля завершив комбінацію за участю Артема Кравця і Олександра Алієва. А на 23-й хвилині уже сам Алієв став автором результативного удару, замкнув навіс Герасим’юка з кутового.

Здавалось, усе цікаве в матчі закінчилось. Але з середини другого тайму суддя почав «роздавати» червоні картки. Спочатку постраждав захисник лучан Сімінін, який на підступах до штрафного збив Степанишина. Через десять хвилин воротар гостей Неділько, намагаючись підстрахувати своїх захисників, постелився в підкаті за межами карного майданчика. М’яч потрапив йому в руку, а суддя, оцінивши гру рукою як навмисну, вилучив воротаря. Оскільки у гостей заміни вичерпались, у ворота став нападаючий Піщур. Потім, на 84-й хвилині червону картку за повторне попередження за удар після свистка арбітра отримав гравець «Динамо-2» Кравець

У такій шарпанині гості змогли відіграти один м’яч. Уже в компенсований час арбітр призначив пенальті в ворота Луценко, і Піщуп, прибігавши зі своїх воріт, реалізував 11-метровий удар.

За підсумками осінньої частини змагань «Динамо-2» посідає 4 місце в турнірній таблиці, відстаючи від «Оболоні» на 7 очок. Тепер команди ідуть на відпочинок до відновлення чемпіонату 18 березня.

Перша ліга. Пропущений матч 16-го туру

Чапаївка. Поле №6 УТБ "Динамо" Київ. 150 гдядачів.

"Динамо-2" - "Волинь" - 2:1
"Динамо-2": Луценко, Пінчук, Фартушняк, Петров, Немчанінов, Мурзоєв, Зозуля, Алієв (Назарчук, 72), Герасим’юк (Єременко, 60), Воронков (Степанишин, 12), Кравець.

Голи: Зозуля (8), Алієв (23) - Пищур (90+3, з пенальті).

Попередження: Войтович (16) - Кравець (61), Степанишин (76).

Вилучення: Сімінін (68), Неділько (78) - Кравець (84).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер