Для Мілоша Нінковича сезон продовжується

Для Мілоша Нінковича сезон продовжується

Після закінчення зустрічі «Динамо» - «Металург» З (3:0) гравці киян ще довго не розходилися. Деякі подарували свої футболки вболівальникам і роздавали автографи, інші просто спілкувалися з друзями. Шовковський, наприклад, був радий зустрічі зі своїм колишнім одноклубником Хацкевичем, який нині працює асистентом тренера національної збірної України.

У щільному колі вболівальників опинився і Мілош Нінкович. Динамівець ще не повністю відновився після травми і в останній грі сезону Валерій Газзаєв вирішив подивитися на позиції атакуючого півзахисника Гармаша. Утім, найцікавіше цього сезону для Мілоша лише розпочинається. Нінкович є одним із небагатьох представників українського чемпіонату, який може взяти участь у Кубку світу! Зовсім скоро збірна Сербії збереться на підготовчий збір, у рамках якого динамівець докладе всіх зусиль, щоб вибороти місце у стартовому складі. Перед від’їздом із Києва потенційний представник «Динамо» на «мундіалі» відповів на кілька питань.

- Мілоше, які враження залишилися від сезону?

- Чесно кажучи, дуже засмучений. Хотіли і чекали на більше, тому і нам, і, напевно, вболівальникам дуже прикро.

- Але…


(сумно зітхнувши, Мілош натхненно посміхнувся, - прим. авт.) - Але, нічого! Життя триває. Потрібно працювати, а в наступному сезоні зіграти сильніше і переконливіше. Потрапити до основної сітки Ліги чемпіонів, добре себе там показати. І, звичайно ж,
виграти національний чемпіонат і кубок!

- Ви сьогодні були на матчі в якості вболівальника, отже, могли належним чином «розглянути» гру дебютантів основи – Бойка і Калитвинцева. Можливо, пригадали і свій дебют?

- Звичайно, це було так хвилююче! А якщо говорити про хлопців, на початку, на мій погляд, у них був помітний брак, дрібні проблеми, але для таких молодих гравців, які вийшли вперше за основний склад, – це не страшно. Вони перспективні, хороші футболісти. Я бажаю їм успіху і впевнений, що вони активно будуть прогресувати!

Єлизавета Степанюк, спеціально для Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер