Дмитро ХЛЬОБАС: «Головне справити хороше враження»

Дмитро ХЛЬОБАС: «Головне справити хороше враження»

- Які почуття сповнюють із приводу першої поїздки на збір із головною командою?

- Безперечно, дуже радий цьому. Я дуже хотів потрапити до числа тих, хто поїде до Австрії. Приємно, що мене помітили, тепер залишилося лише проявити себе. Зроблю все для того, щоб тренери в мене повірили та залишили в команді.

- Ви в динамівській молодіжці лише рік. Чи очікували, що вдасться так швидко звернути на себе увагу тренерів першої команди?

- Ні, якщо чесно, не очікував. Про свій виклик дізнався від друзів, які побачили відповідну новину в інтернеті.

- Які надії покладаєте на майбутній збір?

- Перш за все, набратися досвіду, перейняти якісь якості у старших хлопців, перевірити себе на тлі сильніших партнерів та дізнатися, чи готовий на даний момент скласти конкуренцію футболістам першої команди.

- За присутності великої кількості молодих хлопців будете себе почувати більш комфортно та впевнено?

- Так, гадаю, буде легше. Але, з іншого боку, чим більше старших хлопців, тим краще. Тренування з сильними опонентами завжди приносять більше користі, ніж із однолітками. Можна багато чого дізнатися для себе.

- Яка, на ваш погляд, вірогідність із першого разу закріпитися в головній команді?

- Буду все для цього робити, але чи готовий я залишитися, будуть вирішувати лише тренери. У будь-якому випадку, головне справити гарне враження, щоб навіть у разі повернення до молодіжної команди тренери основи продовжували за мною стежити.

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер