Дмитро ХЛЬОБАС: «Настрій був близьким до офіційних поєдинків»

Дмитро ХЛЬОБАС: «Настрій був близьким до офіційних поєдинків»

Повернувшись до Києва, футболіст поділився своїми враженнями від гри за першу команду:

- Перш за все, зазначу, що гра вийшла цікавою і в якійсь мірі напруженою, - почав з короткого резюме матчу офіційному сайту Дмитро. - В першому таймі у суперника було, як мінімум, три виходи сам на сам з воротарем, і Бойко врятував у всіх випадках. Пару хороших моментів було і у нас, але в цілому, в першій половині зустрічі, здалося, що суперник нас переграв.

- Чи додав мотивації товариській зустрічі рівень суперника?

- Так, безумовно, ця гра була дуже корисною. Зазвичай пуза, пов'язана з матчами збірних, заповнюється іграми з більш слабкими суперниками. Але, звісно, із сильними командами приємніше грати. Настрій в таких матчах близький до офіційних поєдинків.

- Як самі відчували себе в першій команді?

- Вже звично. Це ж не перший мій досвід гри за основу, адже я вже був з командою на зборах. Тому такого хвилювання, яке було присутнє, коли я вперше перебував з головною командою, вже не було.

- Чи знали заздалегідь про те, що вийдете на заміну в другому таймі?

- Хто скільки ігрового часу проведе на полі, не знав ніхто, нам цього заздалегідь не казали. Але, зізнаюся, я здогадувався і очікував, що вийду на поле. Нам з Лухтановим сказали йти розминатися ще наприкінці першого тайму. Слава вийшов одразу, оскільки у Бетао виникли якісь проблеми, а ми з Кравцем продовжували розминку. Лише після перерви нам сказали, що вийдемо за десять хвилин.

- Якими були ваші обов'язки на полі?

- Коли я замінив Рибалку, вийшов грати на позицію правого півзахисника. Мені звичніше і «рідніше» бути нападником, але я вже мав досвід гри правим хавом, тож ця роль не нова для мене, я був до неї готовий і не розгубився.

- Ви без проблем влилися в гру?

- За великим рахунком, так, але не скажу, що ідеально. У таких матчах просто ніколи не буває, та й склад у нас був трохи незвичний. У мене не було можливостей, щоб забити, я просто повинен був стежити за своїм захисником, який часто підключався до атак. Ну і намагався щось створювати попереду.

- Чим ще запам'яталася поїздка в Бремен, крім футбольної складової?

- Ми ж не гуляли містом, не бачили визначних пам'яток. З дитинства у мене це місто асоціюється лише з «Бременськими музиками».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер