Дмитро ХЛЬОБАС: «Просто потрібен час, от і все»

Дмитро ХЛЬОБАС: «Просто потрібен час, от і все»

- У матчі з «Нивою» в тебе було мінімум два хороших моменти. Чому не вдалося реалізувати ці можливості?

- Мене просто вчасно накрили захисники. Ось, власне, й усе.

- Ти починав матч у якості єдиного нападника. У другому таймі на поле вийшов Яремчук, і форвардів стало двоє. Поява Романа якось позначилося на твоїх ігрових функціях?

- Нічого особливо не змінилося. Так само потрібно було вриватися у вільні зони, просити та шукати м'яча. Незалежно від того, говорить тренер чи ні, нападник має брати гру на себе й забивати.

- Як грається пліч-о-пліч із Алієвим?

- Добре, адже він чимало пограв на найвищому рівні й у клубах, і в збірній України. Він бачить поле та відчувається, що може віддати націлену передачу.

- Порівняй рівень чемпіонату молодіжних команд із 1-ю лігою?

- Грати, звичайно, важче, адже нам протистоять футболісти старші. Але, з часом, звикаєш до будь-якого рівня. Так само було, коли переходили з академії до турніру дублерів. Вважаю, ми зіграли вже достатньо багато поєдинків у 1-й лізі, щоб звикнути. Просто потрібен час, от і все. За себе можу сказати, що мені комфортно на цьому рівні.

- Коли ж «Динамо-2» буде демонструвати свій найкращий футбол?

- Поки що не пік форми, звичайно, адже ми не забиваємо. З іншого боку, впевнено й надійно діємо в обороні. Якщо зробити невелике послаблення на те, що це лише початок сезону, то можна сказати, що ми граємо добре. Гадаю, мине небагато часу, й станемо грати ще краще, почнемо забивати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер