Дмитро ХЛЬОБАС: «Намагаюся робити все швидше, обмірковувати кожну свою дію на крок уперед»

Дмитро ХЛЬОБАС: «Намагаюся робити все швидше, обмірковувати кожну свою дію на крок уперед»

Один із них 18-річний нападник Дмитро Хльобас. Про те, як минув для нього підготовчий період, та про свої відчуття футболіст розповів в інтерв'ю клубному сайту.

- Дмитре, як би оцінив цей етап підготовки у складі першої команди?

- Відчуваю, що даний період пішов мені на користь. Дуже радий, що вдалося і потренуватися, і пограти разом із хлопцями з першої команди. Загалом же, усе проходило за звичним для зборів графіком
по два тренування на день, займалися у тренажерному залі, багато уваги приділялося біговій роботі.

- Важко було? Навантаження серйозніші, ніж у молодіжній команді?

- Загалом, ми звикли до подібних навантажень, оскільки в молодіжній команді виконували схожий обсяг роботи. Ми знали, куди їдемо, й намагалися просто виконувати те, що від нас було потрібно, незважаючи на загальну втому.

- Ти взяв участь у всіх трьох контрольних матчах, які команда проводила на зборі. Відчуваєш уже впевненість, граючи зі старшими хлопцями
?

- Звичайно, відчувається, що з кожним матчем упевненості стає більше. У двох останніх поєдинках із хорошими суперниками («Хазар» та «Карлсруе» прим.) я отримував достатньо ігрового часу, намагався скористатися наданим шансом та проявити себе.

- Які завдання ставив перед тобою тренер, випускаючи на поле?

- Грати постійно вперед, створювати гостроту біля воріт суперника
те, що й має робити нападник.

- Чи вдалося щось отримати корисне для себе у професійному плані?

- Звичайно. Як у рамках тренувального процесу, так і в іграх, намагаюся робити все швидше, обмірковувати кожну свою дію на крок уперед.

- Ти швидше за все продовжиш виступи за молодіжну команду...

- Вважаю, що все, що не робиться, на краще. Якщо головний тренер вирішить, що мені ще варто пограти за молодіжну команду, значить, так буде краще для мене. У будь-якому випадку, буду продовжувати працювати, щоб звернути на себе увагу ще раз.

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер