Дмитро ХЛЬОБАС: «У Блохіна тренування складніші, ніж у Сьоміна»

Дмитро ХЛЬОБАС: «У Блохіна тренування складніші, ніж у Сьоміна»

- Враження і відчуття від збору у мене весь час мінялися. У літаку були одні, в готелі інші, а на полі треті. Важкими були перші дні. Кожен день бігли фартлек. Увечері та вранці була робота на фізику. Кожен день по два тренування, а вранці ще й пробіжка.

- Андрій Баль сказав, що про вас думка у тренерського штабу ще остаточно не сформувалася, оскільки ви рано випали з обойми через хворобу. У чому була причина?

- Поки конкретної причини я не знаю.

- Чим ви займалися на зборі, коли почалися ці проблеми? Тренувалися окремо?

- Грав у теннісболл і робив пробіжки.

- А що говорили лікарі, які були на зборах?

- Сказали, що по поверненню до Києва повісять на мене датчик і з'ясують, у чому проблема. А ще, що нічого страшного в цьому немає, подібне у багатьох футболістів буває. Причина може бути зовсім не в серці, а в чомусь іншому, що дає такі наслідки. Наприклад, викривлений хребет або ще щось. Словом, причин може бути багато.

- Сильно засмутилися, що не поїхали на другий збір?

- Та ні, що ж тут поробиш. Скоро, сподіваюся, вже зможу тренуватися, якщо все нормально буде. Буду бігати естафету сім по п'ятдесят метрів, щоб апарат отримав дані від виконаної роботи.

- Ви вже не перший раз були на зборі з основною командою і добре знаєте всіх гравців першої команди? Як із ними ладнали?

- Найбільше спілкувався з Гемегою. Що стосується новачків, не скажу, що хтось сильно виділявся. Вони намагалися з усіма однаково спілкуватися. Як правило, після тренувань усі відпочивали, і тільки найстарші хлопці один із одним бесіди вели. Чим займалися у вільний час? Ми настільки втомлювалися, що сил ні на що не залишалося.

- Із Сьоміним було легше на зборах, ніж із Блохіним?

- Ну, так. Коли їздили з Юрієм Павловичем, хлопці з дубля менше бігали. А з Блохіним виконували весь об'єм роботи, лише кілька разів нас звільняли від ігрових серій на тренуваннях. Гадаю, в цілому, у Блохіна тренування складніші, ніж у Сьоміна.

- А яке дозвілля було на зборах, після того, як усі тренування закінчувалися?

- Ніякого. Спали у себе в номерах.

- Якісь сувеніри зі зборів привезли?

- Ні. Це раніше бувало, коли виїжджали за кордон раз на рік. Зараз ми вже там часто буваємо, так що інтересу до сувенірів уже немає.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер