Дмитро КОРКІШКО: «Для перемоги не вистачило другого м’яча»

Дмитро КОРКІШКО: «Для перемоги не вистачило другого м’яча»

Але відновившись минулої весни, він почав набирати колишні кондиції і до нового сезону підходить в бойовому настрої.

І нехай в першому контрольному матчі «Динамо-2» з молодіжною командою столичного «Арсеналу», який, нагадаємо, завершився мінімальною перемогою підопічних Андрія Гусіна із рахунком 1:0, забити одному із найрезультативніших вихованців динамівської ДЮФШ не вдалось, але вже у наступному матчі проти «молодіжки» «Оболоні» він відзначився голом у воротах суперника. Матч завершився внічию – 1:1.

- Вже два тижні як команда вийшла із відпустки. Як проходить підготовка до нового сезону?

- Працюється нормально. Лише 10-го червня повернувся із табору молодіжної збірної України, а 20-го числа стартував тренувальний процес. Не вдалось нормально відпочити. В основному купався і засмагав на пляжах столиці.

- Напевно слідкував і за Євро-2012?

- Звісно! Вболівав за Україну, дивився усі матчі. Кого підтримував крім нашої команди? Іспанію, мені дуже подобається як вони грають. Але у фіналі вболівав за Італію. Не хотів щоб піренейці одягли європейську корону вдруге поспіль.

- Ти досить довго був травмований. Чи вдалося повністю відновитись?

- Слава Богу, на даний момент все нормально. Жодних проблем немає, нічого не турбує.

- Як оціниш свій фізичний стан?

- Потроху додаю і набираю найкращі кондиції. Навантаження переношу нормально, працюю на рівні з усіма. Зараз ми більше працюємо над тактикою, щоб на полі краще розуміти один одного.

- Але ж тобі мабуть більше подобається працювати із м’ячем?

- Ну я думаю, що будь-якому футболісту це більше подобається!

    - В останньому контрольному матчі із «молодіжкою» «Оболоні» тобі вдалося відзначитись забитим голом. Розкажи ,як вдалося вразити ворота «пивоварів»?

- Тренер каже, щоб крайні півзахисники, якщо у них є можливість, навішували в штрафний майданчик. От так і вийшов гол. Гемега подав, а я головою замкнув його пас на дальній стійці.

- Отже спрацювала награна комбінація?

- Можна і так сказати.

- А чого не вистачило для перемоги?

- Не вистачило другого забитого м’яча.

- Що очікуєш від нового сезону?

- Потрібно набрати хорошу форму і показати на що здатен. Які цілі ставлю перед собою? Виступати стабільно, на одному рівні та не опускатись нижче цього рівня. А про те, скільки заб’ю м’ячів за сезон, я не думаю. Це невдячна справа.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер