Дмитро РИЖУК: «Перемоги в нас попереду»

Дмитро РИЖУК: «Перемоги в нас попереду»

- Поєдинок в Охтирці (з «Нафтовиком-Укрнафта» – прим.ред.) був дуже складним та напруженим до останньої хвилини. Добре, що хлопці були сконцентрованими до кінця, і ми не пропустили. Шкода, звичайно, що не вдалося забити у ворота суперника, але, гадаю, всі забиті м'ячі в нас ще попереду.

- Прикре фіаско від «Миколаєва» вже залишили в минулому?

- Звичайно. Ми намагаємося якнайшвидше забувати всі поразки та по-новому налаштовуватися на поєдинки, адже кожен новий матч – фактично з чистого аркуша, а результату, незважаючи ні на що, нам потрібно досягати в кожній зустрічі.

- Досвід виступів у 1-й лізі грає тобі на руку?

- Я вже не один сезон виступаю на такому рівні. І це йде мені в плюс. Тим не менше, хлопці, які прийшли з «дубля», вважаю, вже адаптувалися та демонструють упевнену гру. А надалі будуть прогресувати ще й ще.

- У тебе був чудовий момент у другому таймі, коли після передачі Савченка ти буквально зобов'язаний був забивати з двох метрів. Чому не вдалося?

- Такий розіграш кутового – награна комбінація. У тій ситуації я опинився на ударній позиції, бачив м'яч, але не влучив. Напевно, не вистачило досвіду гри в атаці.

- З яким настроєм поїдете до Тернополя на матч із «Нивою»?

- У кожному матчі ми викладаємося на сто відсотків та намагаємося перемогти. Інших цілей у нас немає. Нам потрібно показувати кращу гру. У нас молода команда й, упевнений, перемоги в нас ще попереду.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер