Дмитро Верховцов: «Чекатиму на рішення тренера»

Дмитро Верховцов: «Чекатиму на рішення тренера»

З тридцяти гравців, які працюють на тренувальному зборі «Динамо» в Іспанії, один знаходиться на перегляді. Це захисник новополоцького «Нафтана» та збірної Білорусі Дмитро Верховцов.

- Після Нового року на мого агента вийшли представники «Динамо», - розповідає Дмитро. - Попросили приїхати на збір, після чого пообіцяли дати відповідь - підійду, чи ні. Мабуть, кияни спостерігали за мною по матчах за національну збірну Білорусі. Зрадів, що викликав інтерес такого видатного клубу.

- З Юрієм Сьоміним розмова була?

- Так, після приїзду до Києва спілкувався з Юрієм Павловичем. Тренер сказав, що розраховує на мене, команді потрібен центральний захисник. На зборі маю старанно працювати та доводити. Зараз усе залежить від мене.

- Як проходять тренування «Динамо» в Іспанії?

- Перші дні адаптувався до нової команди, придивлявся до партнерів. Десь за три-чотири дні все стабілізувалося і почав тренуватися на повну силу. Втягнувся в роботу, трохи набрав фізично. Стало набагато легше. Зараз уже жодних проблем немає.

- Які враження справило «Динамо», велике бажання залишитися в команді?

- Хотілося б підійти «Динамо». Але це буде рішення тренера, від мене потрібно добре тренуватися і грати.

- В контрольних матчах із партнерами по захисту вдалося знайти взаєморозуміння?

- Жодних проблем, адже рівень гравців високий. Під тебе підлаштовуються, можна відігратися в один-два дотики. Футбол тут набагато швидше, ніж у білоруському чемпіонаті. Особисто для себе багато в чому додав за два тижні тренувань у «Динамо». Хоча, як складеться моя подальша доля, ще не знаю.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер