Дмитро Кремчанін: «У другому таймі вийшли гойдалки – то вони атакували, то ми»

Дмитро Кремчанін: «У другому таймі вийшли гойдалки – то вони атакували, то ми»

Автор першого забитого м'яча у ворота одеського «Чорноморця» Дмитро Кремчанін поділився враженнями від виїзної перемоги своєї команди з рахунком 2:0:

- Дякую за привітання із перемогою. Гра далася непросто, перший тайм вийшов легшим, а у другому дещо завадила повітряна тривога, через яку ми до останнього не могли сконцентруватися. Тому у другому таймі вийшли гойдалки – то вони атакували, то ми. Могли пропустити, але добре, що до перерви забили два м’ячі і залишили свої ворота у недоторканості. Рухаємося далі до чемпіонства.

- Матч із «Чорноморцем» не вийшов таким результативним, як попередні, але і рахунок 2:0 непоганий?

- Так, але ви бачили, що у нас була можливість виграти і з результатом 5:0 – ми і у порожні ворота не забили, і у стійку влучили. Але дотерпіли, головне – це перемога.

- Розкажіть, з якими думками підходили до м’яча, коли били штрафний, з якого вам вдалося відзначитися?

- Ми думали, як його краще виконати, розмірковували, може, краще розіграти, адже позиція для прямого удару була не зовсім зручна. Але все одно був впевнений, що заб’ю – так і вийшло.

- У минулому матчі зі штрафного відзначився Пономаренко, у сьогоднішньому – ви, як поділяєте з Матвієм право виконувати стандартні положення?

- В залежності від позиції – дивлячись, чи краще пробити з лівої чи з правої. Кому зручніше, у кого більше сил, у кого більше впевненості, той і завдає удару. У кожній конкретній ситуації вирішуємо на полі.

- Що тренери сказали вам після матчу?

- Не всім вони залишилися задоволені, особливо, другим таймом. Першу половину зустрічі ми провели добре, а у другій пропускали багато випадів суперника через брак концентрації. У цілому, наставник привітав з перемогою та похвалив за те, що ми дотерпіли та повезем з Одеси до Києва три очки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер