Дмитро Косач: «Під час серії пенальті діяв за певною схемою»

Дмитро Косач: «Під час серії пенальті діяв за певною схемою»

- Матч вийшов дуже напруженим, гра давалася важко, особливо на останніх хвилинах, але ми змогли витримати до кінця, зберегти нічию і перемогти у серії пенальті. БАТЕ - суперник високого класу, грати з ними було складно, тим приємніша перемога. Після того, як вони зрівняли рахунок, ми продовжували йти вперед, щоб перемогти в основний час і не переводити гру у серію пенальті, але, на жаль, забити не вдалося.

У мене була максимальна концентрація до останніх хвилин, тому про одинадцятиметрові удари навіть не думав - зосередився на них вже після фінального свистка. Згадав усе, що мені говорив мій тренер воротарів Володимир Іконніков. За цією схемою і відбивав пенальті. У кожного воротаря є свої секрети, і я їх видавати не стану. Під час третього пенальті психологічно переміг свого суперника.

Коли арбітр попросив перебити четвертий пенальті після того, як я його відбив, це ніяк не вплинуло на наш моральний дух, а навпаки, ця обставина підбадьорила мене парирувати ще один удар, щоб вийти у півфінал.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер