Дмитро РИЖУК: «Необхідно перемагати та йти далі»

Дмитро РИЖУК: «Необхідно перемагати та йти далі»

Він відзначився забитим м'ячем на 8-й хвилині зустрічі, а після завершення зустрічі прокоментував своє досягнення:

- Комбінація, після якої ви забили перший м'яч на 8-й хвилині, виглядала награною, так?

- Спочатку тренери нам вказують, хто в яку точку йде під час подач зі стандартів, я мав перебувати на дальній стійці. Так склалося, що м'яч торкнувся когось із наших гравців, потрапив до мене, і я забив. Мені дуже приємно.

- У другому таймі команда трохи опустилася до своїх воріт?

- Так, виникли певні складнощі, але є робочі підказки один одному, які допомагають протягом усього поєдинку всій команді. Тому вдалося зіграти надійно в обороні та створити багато моментів попереду, щоправда, не змогли їх реалізувати.

- Видно, що футболісти залишили всі сили на полі...

- Так, усе ж таки, це міжнародний матч, Швейцарія – дуже сильний суперник. Ми всі 90 хвилин грали на дуже серйозному рівні, у високому темпі, тому, справді, було дуже важко, але я радий, що ми витримали, перемогли й тепер рухаємося далі

- Усе ж, гра проходила за вашим сценарієм?

- Ми обрали тактику та намагалися дотримуватися її. Вважаю, в першому таймі зіграли дуже добре, забили м'яч, активно ходили в атаку. А в другому таймі більше діяли за результатом, забили другий м'яч та довели гру до перемоги.

- У перерві замін у складі України не було, а чи казав Сергій Ковалець, що потрібно змінити?

- Звичайно, ми же виходимо на поле перемагати в кожному матчі, незважаючи на те, що нас влаштовувала нічия або якийсь інший рахунок. Ми виходили та боролися лише за перемогу.

- А після вилучення у складі швейцарців грати стало легше?

- Можна й так сказати, але наприкінці поєдинку ми вже більше відштовхувалися від рахунку, прагнули більше контролювати м'яча – іноді це вдавалося, іноді ні. Добре, що до кінця зіграли надійно позаду, не пропустили та завершили матч перемогою.

- Що було в роздягальні після гри?

- Справді, було тихо. Вважаю, ще немає сенсу радіти, в нас попереду не менш важливий матч із Ліхтенштейном. Потрібно перемагати, а потім уже радіти.

- Наша збірна розраховує на стадію плей-оф?

- Не менш важливою та відповідальною для нас буде гра з Ліхтенштейном, не можна підходити до неї в розслабленому стані. Необхідно перемагати та йти далі.

- У головного тренера Сергія Ковальця 5-го вересня День народження. Сьогоднішня перемога була йому подарунком?

- Думаю, найкращим подарунком для нього буде наша перемога в наступному поєдинку та вихід до стадії плей-оф. Сподіваюся, нам це вдасться й ми зробимо йому такий подарунок.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер