Дмитро РИЖУК: «Залишаюся в «Динамо», як мінімум, до зими»

Дмитро РИЖУК: «Залишаюся в «Динамо», як мінімум, до зими»

Він залишився в нашій команді та продовжить виступати в першій лізі. Про перехід, що не відбувся, та справи збірної Дмитро розповів в інтерв'ю:

- Усі зібралися в хорошому настрої, проведемо перше заняття й, думаю, до ігор підійдемо в оптимальних кондиціях.

- Хто із суперників, на вашу думку, більш небезпечний?

- Вважаю, обидва матчі будуть важливими – і зі Швейцарією, і з Ліхтенштейном потрібно здобувати перемоги. Нам потрібні дві перемоги, і якщо ми їх здобудемо, то вийдемо або з першого місця у групі, або потрапимо до плей-офф. Не потрібно дивитися на гру хорватів, а лише на свою.

- Зі Швейцарією ви вже грали й знаєте цю команду. З того часу щось у них змінилося?

- У нас ще не було розбору їхньої гри. Завтра або післязавтра подивимося, нам покажуть сильні та слабкі якості цієї команди, після чого й будемо знати, як з ними грати та за рахунок чого перемагати.

- У першому матчі Ліхтенштейн спричинив вам доволі багато проблем, чи розбирали ви ту гру, в чому була причина цього? Чи не повториться подібне зараз?

- Звичайно, поєдинок ми розібрали, тренери вказали нам на помилки. Гадаю, зараз такий момент, коли помилятися не можна, нам потрібні лише дві перемоги, щоб рухатися далі. Тож, вважаю, все буде гаразд.

- Наскільки вплинув на ваш особистий настрій той факт, що влітку вам не вдалося піти в оренду?

- Це клубні питання. Зараз перебуваємо у збірній і, гадаю, немає сенсу про це говорити. Буду думати лише про найближчі матчі.

- Чому вам не вдалося закріпитися в основному складі?

- Це питання не до мене. Я тренувався, працював, доводив, а все інше – в компетенції головного тренера.

- Які у вас плани на сезон? Можливо, взимку знову спробуєте піти в оренду?

- Це буде взимку. На даний момент я залишаюся в «Динамо», буду тренуватися, доводити та грати, а взимку вже буде видно, що далі робити.

- Останні матчі молодіжна збірна проводить у Черкасах. Як вам місцева атмосфера, місто та стадіон?

- Можу сказати, що серед усіх міст Черкаси – одне з найкращих місць, де нас тепло приймають, приходить багато вболівальників на стадіон. Приємно там грати. Сподіваюся, на найближчі два матчі збереться повний стадіон, який буде нас підтримувати.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер